VI PREMI CRIMS DE TINTA

LA MAGRANA CONVOCA EL VI PREMI CRIMS DE TINTA
 
El lliurament del guardò tindrà lloc el 29 de gener de 2015, en un dels actes inaugurals de BCNegra, la setmana de novel·la negra de Barcelona.

 

1. Podran optar al VI Premi Crims de Tinta les novel·les de gènere negre, policíac o d’intriga escrites originalment en català. L’autor de la obra que es presenti al Premi garanteix expressament a RBA: a) L’autoria i absoluta originalitat de l’obra presentada al Premi; b) El caràcter inèdit de l’obra; c) Que l’obra no s’ha presentat a un altre premi o concurs que encara no s’hagi fallat i/o que no ha estat premiada anteriorment .

2. La dotació del Premi serà de 5.000 euros per al guanyador, quantitat que es pagarà en concepte de bestreta de drets d’autor per l’edició de l’obra premiada en forma de llibre, en qualsevol tipus de format o presentació, inclosos el de butxaca i l’e-book. La cessió dels drets a què es fa referència es duu a terme amb caràcter exclusiu, per a tots els països del món i en qualsevol llengua. RBA es compromet a publicar l’obra guanyadora sota el segell RBA la Magrana en el curs dels sis mesos següents a la concessió del Premi.

RBA es reserva el dret de negociar amb els autors participants no premiats la possible presentació de les seves obres, en un termini de seixanta dies a partir de l’anunci públic del veredicte.

3. El Premi s’atorgarà per votació d’un jurat format per cinc membres designats per RBA. Els noms del jurat corresponent al VI Premi Crims de Tinta es faran públics abans que acabi el termini de lliurament d’originals. RBA es reserva el dret de modificar el jurat, que es designarà per a cada convocatòria.

4. El Premi Crims de Tinta tindrà periodicitat anual.

5. El Premi tindrà un únic guanyador, i es podrà declarar desert.

6. Les obres han de tenir una extensió mínima de 150 fulls (2.100 espais per full), S’han de presentar dues còpies dels originals en DIN A4, mecanografiats a doble espai i a doble cara, perfectament llegibles i enquadernades, acompanyades de la versió digital de la novel·la en un CD.

Les obres es poden presentar amb pseudònim.

Les dades de l’autor han de figurar dins una plica a part identificada pel nom i cognoms de l’autor -o el pseudònim, si s’escau- i el títol de la novel·la. A dins hi ha de constar el nom i cognoms de l’autor, el domicili, el telèfon i l’e-mail de contacte.

Alternativament, també es podrà presentar l’obra únicament en versió digital al correu electrònic premicrimsdetinta@rba.es indicant el nom i cognoms de l’autor, el domicili, el telèfon i l’e-mail de contacte.

7. El termini d’admissió d’originals acaba l’1 de desembre de 2014 a les 14:00 hores. Els originals s’han d’enviar a nom de RBA Libros, S. A., Avda. Diagonal, 189, 08018 de Barcelona, indicant que són per al VI Premi Crims de Tinta.

8. El VI Premi Crims de Tinta es fallarà el 29 de gener de 2015 en el curs de BCNegra, la setmana de novel·la negra de Barcelona.

9. Els originals presentats al Premi en termini i amb la presentació correcta no es podran retirar abans que es faci pública la decisió del jurat.

10. Un cop adjudicat el Premi, els concursants podran retirar els originals a RBA Libros -prèvia trucada telefònica- a partir del dia laborable posterior a la concessió del Premi i durant el termini de 10 dies naturals. L’editorial podrà destruir els originals que no s’hagin retirat aquest termini i no respondrà en cap cas per la pèrdua d’algun original.

11. RBA Libros no mantindrà correspondència amb els autors que es presentin al Premi ni facilitarà informació sobre la classificació i la valoració de las obres, ni ni abans ni després de la concessió del premi.

12. La presentació al Premi implica l’acceptació íntegra i incondicional d’aquestes bases per part del concursant. Per qualsevol dubte, discrepància o reclamació que pugui suscitar-se amb la interpretació d’aquestes bases, les parts acorden sotmetre el conflicte que es plantegi al Tribunal Arbitral de Barcelona, i s’obliguen a complir el laude arbitral.

Aquesta entrada ha esta publicada en AGENDA. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s